فلاوونوئید، پلی فنول و اسید اسکوربیک در سیب را علت سلامتی و بی نیازی به مراجعه به پزشک عنوان کرد.
فرح روشن پور اظهار داشت: این سه ماده در واقع مواد آنتی اکسیدانی هستند که از پیر شدن سلول ها و بروز سرطان جلوگیری می کنند. روشن پور در ادامه تصریح کرد: در هر 100 گرم سیب در حدود هزار و 500 میلی گرم ویتامین c وجود دارد که رقم قابل توجهی است. وی افزود: سیب همچنین حاوی نوعی فیبر غذایی موسوم به پکتین است که مواد سمی را از بدن خارج می کند و میزان کلسترول بد خون را کاهش می دهد. روشن پور در پایان خاطرنشان کرد: سیب همچنین حاوی ویتامین ها و املاح معدنی نظیر کلسیم است و وجود اسید مالیک و تارتاریک در آن به سوءهاضمه کمک کرده و تقویت و پاک سازی کبد را در پی دارد.
منبع:همشهری