کرفس که ترد است و بوی تندی دارد، منبع عالی ویتامین و مواد
معدنی به حساب می آید.
اگر چه از این گیاه برای تهیه سالاد و طعم دادن به غذا استفاده می شود اما ریشه، برگ و دانه های آن کاربرد درمانی دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به آن پرداخته ایم.
*ویتامین C موجود در کرفس، باعث حفظ سلامت سیستم دفاعی بدن می شود. *کلسیم، منیزیم و پتاسیم آن فشار خون را تنظیم می کند. *با افزایش ترشح صفرا، میزان کلسترول را کاهش می دهد. *پتاسیم و سدیم موجود در آن، مایعات اضافه بدن را دفع می کند. *کرفس خاصیت ضدالتهابی دارد، در نتیجه برای افرادی که ناراحتی التهابی مانند آرتریت دارند، مفید است. *کم کالری و سرشار از فیبر است. *مصرف آب کرفس همراه با عسل قبل از غذا، باعث کاهش اشتها می شود.
*حالت آرامش ایجاد می کند.
*با دفع اسید اوریک موجود در مفصل های دردناک، برای درمان آرتریت و روماتیسم موثر است.
*کرفس خاصیت ضدسرطانی دارد.
*مخلوط آب کرفس و عسل را قبل از خواب بخورید تا خواب آرامی داشته باشید.
منبع:روزنامه خراسان