مثبت نگری=سلامتی

مثبت نگری یعنی داشتن آرامش،جمع گرا بودن،دوست داشته شدن،موفق بودن

مثبت نگری=سلامتی

مثبت نگری یعنی داشتن آرامش،جمع گرا بودن،دوست داشته شدن،موفق بودن

آشنایی با روش تهیه کشک و بادمجان رژیمى

کشک و بادمجان رژیمى

برای سلامت هر چه بیشتر بدن،‌بهتر است غذاها، سالم‌تر و رژیمی‌تر تهیه شوند.

برای سلامت هر چه بیشتر بدن،‌بهتر است غذاها، سالم‌تر و رژیمی‌تر تهیه شوند.

آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کشک و بادمجان رژیمى

بادمجان متوسط: 4 عدد

پیاز: یک عدد

سیر: 6  عدد

طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمى:

دو عدد از بادمجان‌ها را به هر طریق که مایلید کبابى کنید ( منقل/فر )

و بعد از اینکه خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمى پیاز را تفت دهید به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمى زردچوبه و نمک بریزید.

بادمجان‌هاى کبابى را هم اضافه کنید ،حالا دو عدد بادمجانى که باقى مانده را هم پوست بگیرید و به برشهاى کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلى ملایم اجازه دهید بادمجان‌ها کاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى که آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب می‌اندازد."

زمانى که مطمئن شدید بادمجان‌ها کاملاً پخته ، داخل ظرف سرو کشیده و روى آن را با نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ، گردو و زعفران و کشک تزئین کنید.

نکته در تهیه کشک و بادمجان رژیمى:

اگر فقط دو عدد از بادمجان‌ها را کبابى کردیم فقط به خاطر عطر و بوییست که به غذا میدهد . چون زمانى که کبابى می‌شوند گوشت‌شان هم کمى کمتر می‌شود ... و بهتر است بادمجان‌هاى دیگر کامل و گوشتى استفاده شوند .

در صورت تمایل می‌توانید 1/2پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئین نمائید.


منبع:همشهری آنلاین


 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد